Nokia-puhelinyhtiö HMD Globalin johtaja nousee Piceasoftin toimitusjohtajaksi

Nokia-puhelinyhtiö HMD Globalin johtaja nousee suomalaisen ohjelmistoyritys Piceasoftin toimitusjohtajaksi.

Suomalaisen Nokia-puhelinyhtiö HMD Globalin operatiivisena johtajana aiemmin toiminut Pia Kantola nousee toisen suomalaisyhtiön, vuonna 2012 perustetun Piceasoftin toimitusjohtajaksi.

Pia Kantola aloittaa Piceasoftin johdossa 1. heinäkuuta.

Nopeasti kasvanut Piceasoft tarjoaa operaattoreille ja jälleenmyyjille ohjelmistoja, joilla ne voivat tarjota puhelimen vaihtoa helpottavia palveluita asiakkailleen. Kokonaisuuteen kuuluu ohjelmisto tietojen siirtoon vanhasta puhelimesta uuteen, tietojen tyhjennykseen sekä lisäksi uudempana lisäyksenä ratkaisu vaihdossa annettavan puhelimen diagnosointiin ja arviointiin.

Nykyinen toimitusjohtaja Jyri Roselius jatkaa Piceasoftin toimitusjohtajana vielä kesäkuun 2019 loppuun asti, jonka jälkeen hän keskittyy johtamaan liiketoiminnan kehitystä ja myyntiä maailmanlaajuisella tasolla.

”Pian nimitys toimitusjohtajaksi on selkeä osoitus yhtiön valmiudesta seuraavaan kasvuvaiheeseen: hän tuo vahvan kokemuksen eri matkapuhelinten jakelukanavista ja liiketoiminnan maailmanlaajuisesta skaalaamisesta ja yhtiön toimintojen pyörittämisestä”, kommentoi Piceasoftin hallituksen puheenjohtaja Risto Kivipuro.

Lue lisää.