Jätä yhteyspyyntö ja osallistu samalla arvontaan!

Springvest on yksi Nordic Business Forumin yhteistyökumppaneista tänä vuonna. Springvestin keväisessä side-eventissä esiintyy self-made miljardööri Sara Blakely! Teemana on tietenkin Kasvu.

SARA BLAKELY_some.jpg

Jos et osallistu NBForumiin tänä vuonna, tule kuuntelemaan sijoittamisesta listaamattomiin kasvuyhtiöihin toimistollemme Aleksanterinkadulle! Meillä on aina kevät. Kevät on mielentila - kasvun aikaa.

Samalla osallistut Pakilan Kukkatalon lahjakorttien (arvo à 50 euroa) arvontaan. Syksyn arvontojen pääpalkintona on illallismenu kahdelle Ravintola Grönissä (arvo 228 euroa).

Ravintola Grön tarjoaa maukasta, modernia, kasvipainotteista ja inspiroivaa ruokaa. Illalliskortti on kahdelle ja sisältää neljän ruokalajin “Grön menun”. Ruoka on kausi- ja luomukeskeistä, ja keittiössä käytetään mahdollisimman paljon pohjoismaalaisia ja luonnon omia villituotteita.

 

Grön sai ensimmäisen Michelin-tähtensä vuonna 2018. Arvonnan voittaja saa lahjakortin, jolla saa illallismenun kahdelle (ruokaviinipaketin kera). Voit myös osallistua pelkästään arvontaan.

Jätä yhteystietosi, niitä käytetään vain hyväksymääsi tarkoitukseen.

Nimi *
Nimi
Haluan...
Markkinointiluvat

Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, ellei laki sitä edellytä. Kaikissa uutiskirjeissämme on linkki, jonka kautta voit perua tilauksesi ja poistamme sinut tilaajarekisteristämme. Ajantasaiset tietosuojaselosteet löydät Springvestin verkkosivuilta. Jos osallistut vain arvontaan, poistamme tietosi arvonnan jälkeen.

Arvonnan säännöt