Leijonan luolasta tuttu Sara Blakely Messukeskukseen

Springvest on yksi Nordic Business Forumin kumppaneista tänä vuonna. Tämän vuoden Kasvu-teema sopii Springvestille, koska se haluaa maksimoida yritysten mahdollisuudet kasvaa nopeammin ja sijoittajien mahdollisuudet saada tuottoa.

SARA BLAKELY_some.jpg

Springvestin oman tilaisuuden tähtenä 10.10.2019 on Sara Blakely, joka on tuomaroinut myös Leijonan luola USA -ohjelmassa. Hän on Spanx-tuotteillaan ansainnut miljardinsa ja tietää, miten kasvaa maailmanlaajuisesti. Hän valottaa tilaisuudessa myös naisten roolia yrittäjinä, johtajina ja sijoittajina. Miksi naiset ovat aliedustettuina?

Rohkeudestaan ja huumorintajustaan tunnettu Sara Blakely on mm. kiivennyt kuumailmapallon päälle nauttiakseen siellä teetä liikemies ja seikkailija Richard Bransonin kanssa. Time-lehti valitsi Sara Blakelyn maailman 100 vaikutusvaltaisimman ihmisen joukkoon. Sara oli Forbes-lehden kannessa vuonna 2012, jolloin hän oli nuorin self-made naismiljardööri.

Springvestin toimitusjohtaja Päivi Malinen kertoo, että tilaisuudessa Sara Blakely vastaa myös kysymyksiin vastuullisuudesta yritysmaailmassa ja sijoittamisessa. Hän on perustanut Spanx by Sara Blakely -säätiön ja sitoutunut lahjoittamaan puolet omaisuudestaan hyväntekeväisyyteen.

”Springvest pyrkii löytämään Suomesta seuraavia ”SPANXejä” – eli kasvuyrityksiä, joilla on mahdollisuus kasvaa suuriksi, suomalaisiksi menestystarinoiksi”, Päivi Malinen kertoo.