Springvest ja Sara Blakely Nordic Business Forumissa

Springvest on yksi Nordic Business Forumin kumppaneista tänä vuonna. Jo 7500 ihmisen kaksipäiväiseksi seminaariksi kasvaneessa tapahtumassa yritysten johto hakee ideoita ja inspiraatiota oman liiketoimintansa kasvuun.

SARA BLAKELY_some.jpg

 

Tämän vuoden Kasvu-teema sopii Springvestille täydellisesti, koska se haluaa maksimoida yritysten mahdollisuudet kasvaa nopeammin ja sijoittajien mahdollisuudet saada tuottoa.

 

Springvestin oman tilaisuuden tähdeksi soveltuu isolla lavalla esiintyvistä parhaiten Sara Blakely. Hän on kovalla työllä ja Spanx-tuotteillaan ansainnut miljardinsa ja tietää, miten skaalautua ja kasvaa maailmanlaajuisesti. Hän on erinomainen esimerkki ja esikuva suomalaisille kasvuyrityksille!

 

Time-lehti valitsi Sara Blakelyn maailman 100 vaikutusvaltaisimman ihmisen joukkoon. Spanx-yrityksen perustajana Sara Blakely on muuttanut sitä, miten naiset pukeutuvat. Sara oli Forbes-lehden kannessa vuonna 2012, jolloin hän oli nuorin self-made naismiljardööri. Hän on perustanut Spanx by Sara Blakely -säätiön ja sitoutunut lahjoittamaan puolet omaisuudestaan hyväntekeväisyyteen.

 

Kevät on mielentila – lupaus kasvusta. Springvestissä on kevät ympäri vuoden, ja tavoitteena mahdollistaa sijoituksille vahvin kasvu. Myös 10.10. Springvestin side eventin teemana on Kevät. Tilaisuuden avaa toimitusjohtaja Päivi Malinen, Sara Blakelyä haastattelee Springvestin hallituksen jäsen Petteri Kilpinen.