Osallistu arvontaan, voit voittaa illallismenun kahdelle!

 
Grön_logo.png
 

Springvestin syksyn tapahtumissa ja verkkokampanjassa voi osallistua arvontaan, jossa pääpalkintona on illallismenu kahdelle.

 

Ravintola Grön tarjoaa maukasta, modernia, kasvipainotteista ja inspiroivaa ruokaa. Illalliskortti on kahdelle ja sisältää neljän ruokalajin “Grön menun”. Ruoka on kausi- ja luomukeskeistä, ja keittiössä käytetään mahdollisimman paljon pohjoismaalaisia ja luonnon omia villituotteita.


Ravintolaäänestyksissä mainetta niittänyt Grön sai ensimmäisen Michelin-tähtensä vuonna 2018. Suomen Gastronominen seura valitsi vuonna 2017 Kampissa sijaitsevan Grönin Vuoden ravintolaksi.

Arvonta suoritetaan 13.12.2019 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

 

Arvonnan voittaja saa lahjakortin, jolla saa illallismenun kahdelle (ruokaviinipaketin kera) Ravintola Grönissä. Palkinnon arvo on 228 euroa. Ravintola sijaitsee Kampissa, osoitteessa Albertinkatu 36, 00180 Helsinki. Lahjakortti on voimassa 2020 lokakuun loppuun saakka.

 

Lisäksi arvotaan pikapalkintoina neljä lahjakorttia Pakilan Kukkataloon (arvo à 50 euroa) 31.10. mennessä osallistuneiden kesken.

 Arvonnan säännöt

 

Osallistuminen arvontaan tapahtuu joko Springvest Oy:n messuosastolla Sijoitus-Invest -tapahtumassa, Nordic Business Forumissa, Menestyjät-seminaarissa tai muissa Yhtiön sijoittajatapaamisissa, sosiaalisessa mediassa tai digitaalisissa kampanjoissa antamalla yhteystiedot Springvestille ja samalla osallistuen arvontaan!

 

Arvonnan voittaja saa lahjakortin, jolla saa illallismenun kahdelle (ruokaviinipaketin kera) Ravintola Grönissä. Palkinnon arvo on 228 euroa. Ravintola sijaitsee Kampissa, osoitteessa Albertinkatu 36, 00180 Helsinki. Lahjakortti on voimassa vuoden 2020 lokakuun loppuun saakka.