Kasvuyhtiösijoittamisen mahdollisuudet

 

Sijoittamisen aloittaminen saattaa tuntua vaikealta ja rahaa vaativalta ajatukselta. Hyviin tuottoihin voi kuitenkin nykyään päästä käsiksi entistä helpommin. Kasvuyritysten joukkorahoitus on osoittautunut toimivaksi ratkaisuksi perinteisten vaihtoehtojen rinnalla. Joukkorahoituksessa ei tarvita yhtä suurta enkelisijoittajaa, vaan useampi pienellä summalla osallistuva sijoittaja, jotka uskovat yritykseen ja lähtevät tukemaan sen kasvua. Lupaavien kasvuyritysten löytämiseen tarvitaan toki asiantuntijoita, ja tähän työhön Springvest erikoistuu. Tehtävämme on etsiä lupaavimmat kasvuyritykset satojen yritysten joukosta.

 

Mikäli tiedät jo miten kasvuyhtiöiden joukkorahoitus toimii, voit siirtyä suoraan katsomaan uusinta rahoituskierrostamme täältä.


Miten joukkorahoitus toimii?

Joukkorahoituksessa rahoitusta tarvitseva yritys ja piensijoittajat kohtaavat. Etsimme lupaavan kasvuyrityksen, hoidamme sopimusasiat, teetämme valuaation ja otamme yrityksen rahoituskierrokselle. Rahoituskierroksen ehtona on se, että yrityksen omistajat sitoutuvat kasvattamaan yritystä ja sen arvoa. Rahoituskierroksen alkaessa kerromme yrityksestä potentiaalisille sijoittajille, jotka saavat sijoituksiaan vastaan yrityksen osakkeita. Kun yrityksen liiketoiminta on kasvanut tarpeeksi, se joko myydään tai listautetaan pörssiin, jolloin sijoittajat saavat tuottoa sijoituksilleen. Kukaan ei kuitenkaan voi luvata 100% varmaa onnistumista, joten sijoituksensa voi myös menettää.

 

Kun olet tehnyt sijoituksen, saat säännöllisesti tiedotteita rahoittamasi yrityksen tilanteesta. Tilannekatsaukset lähetetään sähköpostiisi ja voit myös koska tahansa lukea niitä kirjautumalla sivustollemme. Omassa profiilissasi säilyvät kaikki sijoitukseesi liittyvät asiakirjat, jotka saat myös sähköpostiisi. Mikäli rahoittamasi yritys myydään tai se listautuu pörssiin, tiedotamme siitä osakkeiden omistajille välittömästi.

crowdfunding-3158320.png

Sijoituskohteiden valitseminen

Kannattavien sijoituskohteiden löytämiseen ei ole olemassa yksinkertaista kaavaa. Joukosta on osattava valita ne, joista kasvaa jotain suurta ja merkittävää. Springvestin asiantuntijat ovat erikoistuneet kasvuyritysten analysointiin. Kiinnitämme huomiota mm. yrityksen avainhenkilöihin, tulevaisuudensuunnitelmiin, alan kilpailuun ja yleiseen markkinatilanteeseen. Käymme läpi satoja yrityksiä, mutta järjestämme vain 6-8 rahoituskierrosta vuodessa mielestämme lupaavimmille kasvuyhtiöille.

 

Suuri osa Springvestin sijoituskohteista on uuden teknologian, lääketieteen ja kestävän kehityksen parissa toimivia startup- ja kasvuyhtiöitä. Edistät siis sijoituksellasi myös uusien läpimurtojen syntymistä näillä aloilla ja tuet suomalaista yrittäjyyttä. Ryhdymme yhteistyöhön silloin, kun hetki sijoittamiselle on juuri oikea; yritykset eivät ole vielä kasvaneet liian suuriksi ja yhtiöiden arvostukset ovat maltillisia, mutta kasvutavoitteet kovia. Lähdemme myös itse omistajaksi jokaiseen valitsemaamme yritykseen, mikä kertoo siitä, että todella uskomme niiden tulevaan menestykseen.

SV-NäinSpringvestToimii.jpg

Haluatko tietää lisää?

Sijoituksen voit tehdä vaikka saman tien nettisivujemme kautta minimissään 1000 eurolla. Joukkorahoitus ja kasvuyhtiösijoittaminen saattavat olla kuitenkin vielä sen verran tuntemattomia asioita, että ymmärrämme, jos haluat tutustua tarkemmin asiaan ennen kuin olet valmis sijoittamaan. Kerromme sinulle mielellämme tarkemmin joukkorahoituksesta ja siitä, millainen kohde meillä on juuri nyt rahoitettavana. Mikäli haluat jutella asiamiehemme kanssa puhelimessa tai sopia tapaamisen, voit varata itsellesi soittoajan alla olevasta nappulasta. Pääset tutustumaan alta myös uusimpaan rahoituskohteeseemme.

Tutustu uusimpaan kohteeseemme

Alta pääset lukemaan tarkemmin uusimmasta rahoituskohteestamme.

Yhteydenottopyyntö

Pyydä asiamiestämme soittamaan sinulle sopivana ajankohtana ja kertomaan sijoituskohteistamme.

 

mika-on-springvest.jpg
mika-on-joukkorahoitus.jpg

Mikä Springvest?

Olemme moderni sijoituspalveluyritys, joka yhdistää kiinnostavia kohteita etsivän sijoittajan ja tehokasta pääomarahoitusratkaisua etsivän yrityksen. Springvest Oy:n toimintaa valvova viranomainen on Finanssivalvonta. Springvest on perustettu vuonna 2012, tuhannet ihmiset ovat sijoittaneet kauttamme jo yli 90 miljoona euroa ja olemme toteuttaneet jo 50 rahoituskierrosta.

Mikä joukkorahoitus?

Joukkorahoituksen idea on yksinkertainen. Iso joukko ihmisiä sijoittaa rahaa lupaavaksi havaitsemaansa kasvuyritykseen ja saa vastineeksi esim. yrityksen osakkeita, kuten Springvestillä. Mikäli rahoitettu yritys sitten listautuu pörssiin tai myydään kalliimmalla kuin mikä sen arvostus oli osakkeiden ostohetkellä, saavat sijoittajat tuottoa sijoitukselleen.