Mobidiag Oy:n osakeanti on alkanut

Mobidiag Oy:n enintään 3.998.5000 euron osakeanti on alkanut 13.2.2017. Mobidiag on suomalais-ranskalainen uudenlaisten, innovatiivisten molekyylidiagnostiikkaratkaisujen kehittäjä ja kaupallistaja. Yhtiön avainkohdemarkkina on infektio- eli tartuntatautien diagnostiikka. Tuotteillaan Yhtiö tehostaa terveydenhuollon laatua ja tehokkuutta ja auttaa taistelussa antibiooteille vastustuskykyisiä ”superbakteereja” vastaan. Alhaisten tuotantokustannustensa ansiosta Mobidiag pystyy tarjoamaan erittäin suurivolyymisille laboratoriomarkkinoille tehokasta teknologiaa poikkeuksellisen  kilpailukykyiseen  hintaan.

Yhtiö on menestynyt hyvin tuotekehityksessään ja on nyt siirtymässä vahvaan kaupallistamisvaiheeseen, johon liittyy isoja investointeja korkeamman kapasiteetin tuotantolinjastoihin, testien hyväksyttämiseen sekä myynti- ja markkinointiorganisaation luomiseen.

Katso myös Mobidiagin esittelyvideo täältä.

Mikäli haluatte osakeantiin liittyvän sijoitusmateriaalin, voitte olla yhteydessä toimistopäällikkö Marjaana Ervastiin (info@kansalaisrahoitus.fi / 020 335500).