Ukkoverkot Oy:n osakeanti on alkanut

Ukkoverkot Oy:n enintään 4.125.000 euron osakeanti on alkanut 3.5.2017. Yhtiö on vuonna 2014 perustettu digitaalisiin yhteysratkaisuihin ja -palveluihin keskittyvä, voimakkaasti kasvava dataoperaattori ja ratkaisutoimittaja. Yhtiö operoi omaa erityisesti teollisuuden, kuntien ja viranomaisten käyttöön rakennettua luotettavuutta, korkeaa käytettävyyttä ja turvallisia yhteyksiä tarjoavaa maanlaajuista 4G LTE -mobiilidataverkkoa ja useita paikallisia nopeita ”kiinteitä langattomia” yhteyksiä tarjoavia 4G LTE -verkkoja omilla luvanvaraisilla teknologianeutraaleilla 450 MHz:n ja 2.6 GHz:n operaattoritaajuuksilla. 

Yhtiö hakee osakeannin kautta rahoitusta toteutuneen myynnin ja myyntihankesalkun kotiuttamiseksi, kasvun kiihdyttämiseksi, kustannusrakenteen optimoimiseksi ja Yhtiön vuosille 2018–2019 suunnitellun listautumisen toteuttamiseksi.

Mikäli haluatte osakeantiin liittyvän sijoitusmateriaalin, voitte olla yhteydessä toimistopäällikkö Ulpu Tapanaiseen (info@kansalaisrahoitus.fi / 020 335500).