Digital Fabric Oy:n osakeanti on alkanut

Lue lisää!

Digital Fabric Oy:n lanseeraama Zadaa-mobiilipalvelu on suurin suomalainen alustatalouden mobiilipalvelu kuluttajamarkkinoilla, jota on koskaan onnistuttu rakentamaan. Palvelu yhdistää samankokoiset ja -tyyliset käyttäjät keskenään. Tällä tavalla käyttäjä löytää isosta tarjonnasta itselleen omat peilikuvat eli vaatekaksoset, joille voi myydä tai joilta voi ostaa vaatteita huomattavan tehokkaasti ja nopeasti. 

Zadaa on data- ja teknologiakeskeinen yhtiö. Käyttäjädataansa hyväksikäyttäen sekä koneoppimalla Zadaa luo yhä tehokkaampia algoritmeja, joiden ansiosta kauppojen palautusprosentti on vain 1,5 %. Uniikki ratkaisu luo Zadaasta markkinoiden tehokkaimman sekä helppokäyttöisimmän kanavan muuttaa oma vaatekaappinsa rahaksi. 

Zadaan nerokkuus on siinä, että kuluttaja ostaa toisilta kuluttajilta sekä myy omia vaatteitaan toisille kuluttajille käytännössä yhdellä napin painalluksella sijainnistaan riippumatta. Zadaa mahdollistaa kahden kuluttajan välillä tapahtuvan fyysisen tuotteen liikuttamisen (tuotteen postittamisen) ilman, että Yhtiön tarvitsee toimia kolmantena osapuolena fyysisesti transaktion välittäjänä. Tämä avaa huomattavasti isommat markkinat, sillä sijainnistaan riippumatta kuka tahansa Suomessa tai Tanskassa voi ostaa tai myydä toisilleen muotia kotoaan käsin.

Yhtiön tavoitteena on kasvaa globaaliksi johtavaksi muodin kauppapaikaksi mobiilissa seuraavan viiden vuoden aikana. Yhtiön nopea kasvu sekä onnistuneesti toteutetut kasvusuunnitelmat nykyisissä kohdemaissa Suomessa ja Tanskassa ovat osoittaneet, että suoria kilpailijoita sillä ei ole. Liiketoiminta perustuu uniikkiin palveluun, jota ei ole tällä hetkellä saatavilla muilta alan toimijoilta. Zadaa aikoo yhdistää vaatekaapit ympäri maailmaa luoden maailmanlaajuisen kauppapaikan, jossa kuka tahansa voi myydä tuotteitaan omasta ”putiikistaan” käyttäen nopeaa ja luotettavaa logistiikkakoneistoa. 

Zadaa yhdistää useita eri logistiikkayritysten noutopisteitä yhdeksi isoksi maailmanlaajuiseksi toimitusverkostoksi. Tämä verkosto mahdollistaa pakettien toimittamisen paikasta toiseen alle viikossa. Zadaan paketit toimitetaan myyjältä ostajalle ainutkertaisen numerokoodin avulla. Näin myyjän ei tarvitse kirjata eikä ostajan jakaa osoitetietoja tai muita henkilökohtaisia tietoja. Tällä palvelulla kuluttajat voivat tehdä kauppaa myös yli rajojen.