Palvelut kasvuyhtiölle

 

  

Springvest Oy on nykyaikainen sijoituspalveluyritys, jonka toimintaa valvova viranomainen on Finanssivalvonta. Palvelemme listaamattomia kasvuyhtiöitä, jotka etsivät tehokasta ja joustavaa kasvurahoitusta. Fokusoimme ensisijassa A-kierroksiin. Me Springvestissä haluamme maksimoida yritysten mahdollisuudet kasvaa nopeammin.

 

 

Kasvuyhtiöiden rahoitus 100 % toteutumisprosentilla

 

Jos yritykselläsi on aineksia kansainväliseksi menestystarinaksi, saamme hankittua tarvitsemasi kasvurahoituksen nopeasti ja tehokkaasti.  Tähän mennessä kaikki valitut kasvuyhtiöt ovat onnistuneet rahoituskierroksissaan.

 

Me etsimme sopivat sijoittajat yrityksen puolesta, jolloin johto voi keskittyä yrityksen liiketoiminnan kasvattamiseen. Springvestillä on vahva sidonnaisasiamiesverkosto. Rahoituskierroksen toteuttaminen alusta loppuun kestää yleensä vain 2–3 kuukautta. Sopimuksen teon jälkeen aktiivinen valmistautuminen ja materiaalien teko vie tästä noin 5 viikkoa ja myyntityö noin 4-6 viikkoa.

 

Olemme keränneet suomalaisille kasvuyhtiöille jo 90 miljoonaa euroa. Keskimäärin jokainen yhtiö on kerännyt yksityisiltä sijoittajilta yli miljoona euroa. Kierroksen koko on tyypillisesti 1 000 000 – 4 999 000 euroa.

 

Me kannamme osamme riskistä sijoittamalla suuren osan omasta palkkiostamme kohdeyrityksen osakkeisiin. Yritys voi halutessaan hyödyntää Springvestin kansainvälistä verkostoa kasvun vauhdittamiseksi.

 

 

Näin kasvuyhtiöiden rahoitus toimii:

 

  1. Analysoimme ja tarkastamme yrityksesi.

  2. Suunnittelemme yhdessä rahoituskierroksen.

  3. Määritämme yhdessä osakkeille arvostustason.

  4. Järjestämme rahoituskierroksen.

  5. Sitoudumme itse samoilla ehdoilla.

 

 

Mitä hyötyä on osakeannin järjestämisestä Springvestissä

 

  • Yrityksen johto säästää aikaa ja voi keskittyä yrityksen kehittämiseen.

  • Springvestin tehokas myyntiorganisaatio ja verkkojärjestelmä mahdollistaa rahoituskierroksen onnistumisen nopeasti ja varmasti.

  • Kohdeyritys pääsee verkostoomme, ja saa halutessaan työkaluja ja kontakteja.

 

Valintaprosessi ja rahoituskierroksen elinkaari

Valintaprosessi ja rahoituskierroksen elinkaari diagrammi 18-08-16.png

Kiinnostuitko yhteistyöstä? Ota yhteyttä sijoitustiimiimme.