Kasvuyhtiösijoittamisen koulutusohjelma

 

Kasvuyhtiöihin sijoittaminen kiinnostaa, mutta et tiedä, miten?

 

Tutkimuksemme mukaan yli 57 % osakesäästäjistä on kiinnostunut sijoittamisesta listaamattomiin kasvuyhtiöihin, mutta tietää siitä liian vähän. Näiltä sivuilta löydät videoita ja tekstejä, jotka auttavat sinut alkuun.

Voit myös varata ajan Springvestin sijoitusneuvojalle, joka kertoo sinulle kaiken, mitä haluat tietää sijoittamisen riskeistä ja erinomaisista tuottomahdollisuuksista. Saat myös tietoa siitä, miten riskiä voi hallita hajauttamalla.

 

Miksi sijoittaa kasvuyhtiöihin?

 

Springvestin toimitusjohtaja Terhi Vapola kertoo videolla, mikä viehättää ja kiinnostaa kasvuyhtiöihin sijoittamisessa.

Kenelle kasvuyhtiöihin sijoittaminen sopii?

Se ei sovi kaikille. Mutta. Valitsemme parhaat kohteet puolestasi: teemme pääomasijoittajan työn ja poimimme satojen listaamattomien yhtiöiden joukosta ne, joilla on mielestämme lupaavimmat menestymisen mahdollisuudet. Tiukan tarkastuksemme läpäisee vain muutama prosentti rahoitusta meiltä hakevista yhtiöistä. Olemme keränneet kasvuyhtiöille rahoitusta kymmeniä miljoonia. Olemme alamme ylivoimaisesti suurin toimija Suomessa ja siksi meille myös hakevat erityisen kiinnostavat kasvuyhtiöt. Kasvuyhtiö on riskisijoitus, sillä vain pieni osa yhtiöistä kasvaa kansainväliseksi menestystarinaksi. Meidän omasta uskostamme valitsemiimme yhtiöihin kertoo se, että tulemme jokaisen kierroksen kautta myös itse kohdeyhtiön omistajaksi. Haluatko sinäkin mukaan omistajaksi Suomen lupaavimpiin kasvuyhtiöihin?

 Milloin on hyvä hetki sijoittaa?

 Miten voi sijoittaa listaamattomiin kasvuyhtiöihin?

  1. Analysoimme satoja yhtiöitä.

 

Miksi?

 

 

 

Voit tehdä sijoituksen itse sijoitusjärjestelmämme kautta klikkaamalla tästä.

Tai jättää yhteyspyynnön, jolloin sijoitusneuvojamme on sinuun yhteydessä:

Menestyjat_2018_rgb_FI.png