Suomen nopein kasvaja - tamperelainen Piceasoft otti kärkipaikan Deloitten kasvuyritysvertailussa

Tamperelaisen Piceasoftin neljän vuoden kasvu on ollut yli 3800 prosenttia, jolla se rysäytti suoraan Deloitte Technology Fast 50 -kasvuyritysvertailun kärkeen. Piceasoft oli vertailussa omaa luokkaansa: eroa toiseksi nopeimmin kasvaneeseen yritykseen (Framery) kertyi lähes 1000 prosenttia.

  •  
Piceasoft_logo_slogan.png

Lisätiedot:

 

Scale up Suomi -podcastin haastattelussa Deloitten toimialajohtaja ja Managing Partner Jukka-Petteri Suortti valottaa Deloitte Technology Fast 50 -kasvuyritysvertailun taustoja. Suortti myös käy läpi havaintojaan tämän vuoden vertailusta, joka järjestettiin Suomessa jo 13. kerran. Toinen haastatelluista, Piceasoftin toimitusjohtaja Jyri Roselius kertoo lisää yhtiön kasvunäkymistä (erityisesti mobiililaitteiden uusiokäytöstä) ja miten Deloitten tunnustus on heillä otettu vastaan.

 

[HUOM. Haastattelu julkaistu ennen joulua.]

 

Deloitten lehdistötiedote: Technology Fast 50 - Piceasoft on vuoden 2017 teknologiayritysten kirkkain kasvuraketti

 

Yritysfaktat:

  • Piceasoft on perustettu vuonna 2012.

  • Kotipaikka Tampere.

  • Yrittäjillä on Nokia-tausta.

  • Ainutlaatuinen ohjelmistotuoteperhe kattaa koko mobiililaitteen elinkaaren uuden laitteen käyttöönotosta sen uusiokäyttöön asti.

  • Piceasoftilla on asiakkaita jo yli 60 maassa ja yli 90 % sen liikevaihdosta tulee kansainvälisiltä markkinoilta.

  •