Ginolis Oy:n yleisöanti on alkanut

Ginolis Oy:n enintään 2.499.000 euron osakeanti on alkanut 13.6.2016.

Ginolis Oy on vuonna 2010 perustettu oululainen high tech –yritys, jonka kehittämä desktop robotti –teknologia uudistaa terveydenhuollon tarvitsemien kertakäyttötuotteiden valmistuksen sekä diagnostisten laboratoriotestien automaattisen suorittamisen. Yhtiön tuotteet ovat korkeatasoisen automaation ja nesteannostelun ratkaisuja, joita käytetään lääketieteen kulutustarvikkeiden tuotannossa ja käsittelyssä. Yhtiö on ensimmäisiä toimijoita, jotka tuovat tämän kuluttajaelektroniikassa kehitetyn tuotanto-osaamisen lääketieteellisen teknologian käyttöön.

Ginolis Oy:n liiketoiminnan kasvu on ollut poikkeuksellisen nopeaa. Yhtiö aloitti operatiivisen toimintansa vuonna 2011 ja liikevaihto sekä muut tuotot vuonna 2015 oli yhteensä 5,8M€.

Mikäli haluat lisätietoja, ole yhteydessä toimistopäällikkö Marjaana Ervastiin 020 335500