Mobidiag Oy:n yleisöanti on alkanut

Mobidiag Oy:n enintään 1.496.000 euron yleisöanti on alkanut tänään. Yleisöannin kanssa samanaikaisesti järjestetään enintään 1.496.064 euron osakasanti nykyisille osakkeenomistajille samalla arvostustasolla kuin yleisöanti. Ennen yleisöannin aloittamista osakasannissa on merkintäsitoumuksia reilun 500.000 euron edestä.

Mobidiag on suomalais-ranskalainen lääketieteellisten molekyylidiagnostiikkaratkaisujen kehittäjä ja kaupallistaja. Mobidiagin avainkohdemarkkina on infektio- eli tartuntatautien diagnostiikka. Tuotteillaan Mobidiag Oy voi tehostaa terveydenhuollon laatua ja tehokkuutta ja auttaa taistelussa antibiooteille vastustuskykyisiä ”superbakteereja” vastaan. Tartuntatautien diagnostiikka nojaa tällä hetkellä vahvasti ns. perinteisiin laboratoriomenetelmiin, jotka ovat usein hitaita, työläitä ja herkkiä virheille. Ne eivät tyypillisesti anna heti kaikkea olennaista tietoa potilaan hoidon ohjaamiseksi.

Mikäli haluat lisätietoja, ole yhteydessä toimistopäällikkö Marjaana Ervastiin 020 335500.