NewIcon Oy:n enintään 4.999.000 euron osakeanti on alkanut 7.11.

NewIcon Oy:n enintään 4.999.000 euron osakeanti on alkanut. NewIcon Oy on vuonna 2007 perustettu terveysteknologiayhtiö, joka valmistaa innovatiivisia ja kilpailukykyisiä, uuden polven lääkkeiden varastoinnin, jakelun ja annostelun automaatiojärjestelmiä globaaleille markkinoille.

Nyt kerättävillä varoilla tuetaan kasvusuunnitelman toteuttamista myös varmistamalla asiakastoimitusten edellyttämä käyttöpääoma, kansainvälisen myynti- ja huoltoorganisaatioiden rakentaminen avainhenkilörekrytointeineen sekä tuotantojärjestelmän ja muun teollisen toiminnan operaatioiden tehokas skaalaaminen.

Mikäli haluatte osakeantiin liittyvän sijoitusmateriaalin, voitte olla yhteydessä toimistopäällikkö Marjaana Ervastiin (info@kansalaisrahoitus.fi / 020 335500).