TILT Biotherapeutics Oy:n enintään 2.499.000 euron osakeanti on alkanut tänään

TILT Biotherapeutics Oy on vuonna 2013 perustettu helsinkiläinen syöpähoitoihin keskittynyt lääketieteellinen tutkimus- ja kehitysyhtiö. Yhtiö on kehittänyt uudenlaisen syöpähoitomenetelmän, jonka odotetaan mullistavan kiinteiden kasvaimien hoidon ja mahdollistavan potilaiden parantamisen.

TILT:in hoito perustuu menetelmään, jossa ihmisen omaa immuunipuolustusta tehostetaan ja se valjastetaan tuhoamaan syöpäsoluja. Tällä t-soluterapialla on jo pystytty parantamaan verisyöpää sairastavia henkilöitä. Kuitenkin yli 90% syövistä on kiinteän kasvaimen syöpiä, joten lääkeyhtiöiden tavoitteena on ollut löytää mahdollisuus ulottaa t-soluterapia myös niihin syöpätyyppeihin. TILT tarjoaa tähän ratkaisun: Yhtiön innovaatiolla, geenimuokattujen onkolyyttisten virusten avulla, onnistutaan muokkaamaan kiinteää kasvainta ja sen kasvuympäristöä siten, että t-soluterapia toimii.

Osakeannilla haetaan nyt varoja kliinisten tutkimusten (faasi I) käynnistämiseen TILT:in ensimmäisellä tuotteella (TILT-123).

Osakeannissa sijoittajilla on mahdollisuus merkitä Yhtiön osakkeita samoilla ehdoilla kuin samanaikaisesti meneillä olevassa private placement -osakeannissa. Kyseisessä private placement -annissa Lifeline Ventures sijoittaa Yhtiöön lisää 400.000 euroa.

Mikäli haluat lisätietoja, ole yhteydessä toimistopäällikkö Marjaana Ervastiin 020 335500.