Konecranes, Nokia ja Ukkoverkot yhteistyöhön – älynosturit ottavat askeleen kohti 5G-aikakautta

Konecranes on allekirjoittanut kolmivuotisen yhteistyösopimuksen dataoperaattori Ukkoverkkojen ja Nokian kanssa yksityisen LTE-mobiiliverkon rakentamisesta. Verkkoa on tarkoitus hyödyntää 5G-konsepteihin ja digitaaliseen automaatioalustaan liittyvässä tutkimus- ja tuotekehitystyössä.

Konecranes-konsernin tiloihin Hyvinkäälle rakennettava yksityinen mobiiliverkko vauhdittaa teolliseen esineiden internetiin liittyvää tutkimus- ja tuotekehitystyötä sekä liiketoimintakriittisten mobiiliyhteyksien kehittämistä.

Ukkoverkot toimittaa Konecranesille ensimmäisten joukossa erittäin suurikapasiteettisen 5G-kehityspolkua tukevan yksityisen LTE-mobiiliverkon. Teollisen esineiden internetin ja automaation tarpeisiin suunniteltu verkko tarjoaa korkean käytettävyyden, mobiliteetin ja lyhentää viiveen. 

https://ukkoverkot.fi/2018/01/17/konecranes-nokia-ja-ukkoverkot-yhteistyohon-alynosturit-ottavat-askeleen-kohti-5g-aikakautta/