Kauppalehti Optio: Zadaa-sovellus helpottaa second hand -shoppailua

 

Kauppalehti Optio kirjoittaa, että Zadaa haluaa yhdistää kaikki maailman vaatekaapit, jotta muodilla voi tehdä helposti kauppaa.

 

Yritysidea lähti valokuvasta. Siinä näkyi epätoivo, miten vaikea on ostaa tai myydä käytettyjä vaatteita. Zadaa-sovellus yhdistää samankokoiset ja -tyyliset ihmiset keskenään, ja vaatteiden ohella kaupan on asusteita, meikkejä, pienelektroniikkaa ja älypuhelimia. Rakensimme Matkahuollon, DAO:n, DHL Expressin, DHL:n ja Deutsche Postin kanssa palvelun, jossa kaikki näiden yhtiöiden logistiikkapisteet keskustelevat keskenään ja joihin kuluttaja voi lähettää tai vastaanottaa anonyymisti ennalta maksettuja pakettilähetyksiä. Rahoitusta olemme keränneet liki 3,5 miljoonaa euroa, ja meillä on yli 200000 rekisteröitynyttä käyttäjää.

 

Lue koko juttu.

Näyttökuva 2018-06-13 kello 10.52.19.png