2012

perustettu

 

46

kierrosta

 

78 M€

sijoitettu

Springvestin tarina

 

Springvest Oy sai alkunsa, kun yhtiön perustajat huomasivat aiemmissa tehtävissään, että lupaavilla suomalaisilla kasvuyhtiöillä menee suuri määrä aikaa ja energiaa rahoituksen järjestämiseen. Hyvälläkin liikeidealla ja erinomaisella tiimillä varustetulla yhtiöllä saattoi kestää kuukausikaupalla rahoitusneuvotteluissa ja lopputuloksena saattoi olla paluu lähtöruutuun. Samanaikaisesti sijoittajat usein toivoivat uudenlaisia korkeamman potentiaalin sijoituskohteita perinteisten vaihtoehtojen rinnalle.

 

Nämä kaksi haastetta oli mahdollista poistaa tuomalla lupaavat kasvuyhtiöt sijoituskohteiksi myös muillekin kuin perinteisille pääomasijoittajille. Kansalaisrahoitus halusi luoda palvelun, jossa yhtiö saisi pääomat liiketoimintaan nopeasti ja joustavasti, mutta päätösvalta liiketoimintaan jäisi kuitenkin yhtiölle itselleen. Nykyiseltä nimeltään Springvestin päämäärä on yhä, että entistä suurempi joukko suomalaisia sijoittajia voi päästä mukaan suomalaisten kasvuyhtiöiden tarinaan ja mahdolliseen menestykseen. 

 

 

Hallitus

Anu Kaskinen, Petteri Kilpinen ja Toni Lahti.

 

 

Johtoryhmä

Päivin kuva.jpg
 

Päivi Malinen, vt. toimitusjohtaja

Asiamiehet

asiamiehet:ryhmäkuva.jpg

Springvestin asiamiehet vasemmalta oikealle Anders Nyholm, Tommi Kosonen, Timo Nurminen, Juha Pitkänen, Markus Tyrni, Timo Huotari, Mikko Sinivirta ja oikealla Jouni Mäkelä. Kuvasta puuttuvat Pauliina Lämsä ja Markus Korhonen.

 

 

Löydät yhteystiedot Ota yhteyttä -sivulta.

 

Haluatko mukaan tiimiin? Katso avoimet työpaikat täältä.