2012

perustettu

 

50

kierrosta

 

90 M€

sijoitettu

Springvestin tarina

 

Springvest Oy sai alkunsa, kun yhtiön perustajat huomasivat aiemmissa tehtävissään, että lupaavilla suomalaisilla kasvuyhtiöillä menee suuri määrä aikaa ja energiaa rahoituksen järjestämiseen. Hyvälläkin liikeidealla ja erinomaisella tiimillä varustetulla yhtiöllä saattoi kestää kuukausikaupalla rahoitusneuvotteluissa ja lopputuloksena saattoi olla paluu lähtöruutuun. Samanaikaisesti sijoittajat usein toivoivat uudenlaisia korkeamman potentiaalin sijoituskohteita perinteisten vaihtoehtojen rinnalle.

 

Nämä kaksi haastetta oli mahdollista poistaa tuomalla lupaavat kasvuyhtiöt sijoituskohteiksi myös muillekin kuin perinteisille pääomasijoittajille. Springvest halusi luoda palvelun, jossa yhtiö saisi pääomat liiketoimintaan nopeasti ja joustavasti, mutta päätösvalta liiketoimintaan jäisi kuitenkin yhtiölle itselleen. Nykyiseltä nimeltään Springvestin päämäärä on yhä, että entistä suurempi joukko suomalaisia sijoittajia voi päästä mukaan suomalaisten kasvuyhtiöiden tarinaan ja mahdolliseen menestykseen. 

Me Springvestissä haluamme maksimoida yritysten mahdollisuudet kasvaa nopeammin ja sijoittajien mahdollisuudet saada tuottoa. Suosituksemme on, että sijoittaja rakentaa listaamattomista itselleen salkun, jossa on osakkeita vähintään kymmenestä eri kohdeyrityksestä.

 

 

Hallitus

Anu Kaskinen, Petteri Kilpinen, Toni Lahti ja Aki Kamppinen.

 

 

Johtoryhmä

Päivin kuva.jpg
 

Toimitusjohtaja Päivi Malisen (kuvassa) lisäksi johtoryhmään kuuluvat perustajista Toni Lahti, Jouni Junkkila ja Markku Jussila sekä Ulpu Tapanainen, Veera Hämäläinen, Markus Tyrni ja Lasse Lumiaho.

Asiamiehet

asiamiehet:ryhmäkuva.jpg

Springvestin asiamiehet vasemmalta oikealle Anders Nyholm, Tommi Kosonen, Timo Nurminen, Juha Pitkänen, Markus Tyrni, Timo Huotari, Mikko Sinivirta ja oikealla Jouni Mäkelä. Kuvasta puuttuvat Pauliina Lämsä ja Markus Korhonen.

 

 

Löydät yhteystiedot Ota yhteyttä -sivulta.

 

Haluatko mukaan tiimiin? Katso avoimet työpaikat täältä.