2012

perustettu

 

45

kierrosta

 

73 M€

sijoitettu

Springvestin tarina

 

Springvest Oy sai alkunsa, kun yhtiön perustajat huomasivat aiemmissa tehtävissään, että lupaavilla suomalaisilla kasvuyhtiöillä menee suuri määrä aikaa ja energiaa rahoituksen järjestämiseen. Hyvälläkin liikeidealla ja erinomaisella tiimillä varustetulla yhtiöllä saattoi kestää kuukausikaupalla rahoitusneuvotteluissa ja lopputuloksena saattoi olla paluu lähtöruutuun. Samanaikaisesti sijoittajat usein toivoivat uudenlaisia korkeamman potentiaalin sijoituskohteita perinteisten vaihtoehtojen rinnalle.

 

Nämä kaksi haastetta oli mahdollista poistaa tuomalla lupaavat kasvuyhtiöt sijoituskohteiksi myös muillekin kuin perinteisille pääomasijoittajille. Kansalaisrahoitus halusi luoda palvelun, jossa yhtiö saisi pääomat liiketoimintaan nopeasti ja joustavasti, mutta päätösvalta liiketoimintaan jäisi kuitenkin yhtiölle itselleen. Nykyiseltä nimeltään Springvestin päämäärä on yhä, että entistä suurempi joukko suomalaisia sijoittajia voi päästä mukaan suomalaisten kasvuyhtiöiden tarinaan ja mahdolliseen menestykseen. 

 

 

Hallitus

Anu Kaskinen, Petteri Kilpinen ja Toni Lahti.

 

 

Johtoryhmä

Terhi Vapola, Toni Lahti, Jouni Junkkila, Markku Jussila, Petri Karhapää, Markus Tyrni, Lasse Lumiaho, Päivi Malinen, Ulpu Tapanainen ja Veera Hämäläinen.

 

Tiimi

ryhmäkuva 2018.jpg

Springvestin avainhenkilöistä istumassa Markku Jussila, Terhi Vapola ja Jouni Junkkila.

Takana Jouni Mäkelä, Juha Pitkänen, Markus Tyrni, Mikko Sinivirta, Monica Lindberg, Anders Nyholm, Nico Hötti, Veera Hämäläinen, Petri Karhapää, Timo Nurminen, Jaakko Jääskelä ja Tommi Kosonen.

Kuvasta puuttuvat Toni Lahti, Ulpu Tapanainen, Päivi Malinen, Anne-Mari Matikainen, Lasse Lumiaho, Pauliina Lämsä, Ari Kemppainen, Janica Välimäki ja Timo Huotari.

 

 

Löydät yhteystiedot Ota yhteyttä -sivulta.

 

Haluatko mukaan tiimiin? Katso avoimet työpaikat täältä.