Innostava ja myyntihenkinen

 

Growth Director /Advisor

 

jolla on halu työskennellä asiakkaan ja yrityksen parhaaksi.

 
 

Haemme Helsingin konttoriin sidonnaisasiamiestä

 

Rahoitusalan murros. Kasvuyhtiösijoittaminen tulee muuttumaan siitä, miten se tänä päivänä käsitetään. Me uskomme, että kaikilla sijoittajilla – pienillä ja suurilla – on oikeus kuulla omistusmahdollisuuksista Suomen lupaavimmissa kasvuyhtiöissä. Tule mukaan tiimiimme! 

 

Meillä sijoituspalvelua tehdään vastuullisesti. Haluamme kertoa markkinoille kasvuyhtiösijoittamisen ajatuksistamme. Uskomme, että avoimuus on luottamuksen perusta. Opit pian tunnistamaan, ketkä palvelujamme tarvitsevat ja haluavat. Tavoitteena on aina pitkäaikainen, sitoutunut ja tyytyväinen asiakas.

 

Tarjoamme laajaa vastuuta ja näytön paikkaa. Vastaat sijoitusmahdollisuuksien esittelystä sijoittaja-asiakkaillemme. Luot kontaktia potentiaalisiin ja nykyisiin sijoittajiin. Tuet asiakasmäärien ja myynnin kasvua. 

 

Haemme menestyksen ja kehittymisennälkäistä tiimipeluria, jolle asiakaspalvelu on intohimo. Meillä työssä menestyminen vaatii kokemusta myyntityöstä ja sijoittaja-asiakkaiden neuvonnasta. Ymmärrät rahoitusalan, erityisesti kasvuyhtiösijoittamisen ja varainhoidon salat. Olet yrittäjähenkinen, tulosorientoitunut ja omaat erinomaiset ihmissuhdetaidot. Ihmisenä olet oma-aloitteinen ja hyväntuulinen. Haluat tehdä laadukasta vastuullista työtä, etkä pelkää oppia jatkuvasti uutta. 

 

Edellytämme korkeakoulututkintoa ja vähintään muutaman vuoden kokemusta vastaavasta tehtävästä. Kokemus sijoitusneuvojan työstä ja rahoitusalalta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle dynaamisen, yrittäjähenkisen toimintaympäristön, mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä sekä avoimen ja hyväntuulisen työskentelyilmapiirin. Springvestin nopea kasvu tarjoaa hyviä kehittymismahdollisuuksia.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Jouni Junkkila, puh. 045 891 2122.

 

Onko tämä seuraava askel urallasiLähetä hakemus heti osoitteeseen info@springvest.fi.

 
 
Springvest Oy
Springvest on vuonna 2012 perustettu sijoituspalveluyritys. Haluamme demokratisoida sijoittamisen lupaavimpiin kasvuyhtiöihin. Rahoitusta hakeville yrityksille tarjoamme nopean ja joustavan kanavan hankkia liiketoimintaansa uutta pääomaa. Tarjoamme vain lupaavimpia yhtiöitä: samoista yhtiöistä hankimme meille itsellekin omistusta. Springvest on kerännyt yhteensä kymmeniä miljoonia euroja sijoituksia suomalaisiin kasvuyhtiöihin. Tarjottavat kasvuyhtiöosakkeet edustavat korkeaa tuottopotentiaalia, mutta riskien toteutuessa sijoittaja voi menettää sijoittamansa pääoman osittain tai kokonaan. Lisätietoja: springvest.fi