Haemme Helsingin toimistoomme ydinkeskustaan

 

KAHTA MYYNNIN ASSISTENTTIA

Haluatko töihin sijoituspalvelualalle?

 

Springvest on moderni sijoituspalveluyritys, joka yhdistää kiinnostavia kohteita etsivän sijoittajan ja tehokasta pääomaratkaisua etsivän yrityksen. Jos olet ahkera, pitkäjänteinen ja haluat oppia uutta, Springvestistä voit löytää hyvän paikan kasvaa ammatillisesti. Sulaudut varmasti hyvin tiimiimme, jos olet tuloshakuinen, elämänmyönteinen ja innostuva joukkuepelaaja.

 

Tehtäväsi on olla mukana uusasiakashankinnassa kontaktoimalla potentiaalisia sijoittajia puhelimitse. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta myynnin, asiakaspalvelun tai puhelinmarkkinoinnin tehtävistä, mutta se ei ole välttämätöntä. Valmennamme sinut menestymään työssäsi.

 

Springvest Oy on Suomen suurimpana joukkorahoitustoimijana kerännyt sijoittajilta lupaaville kasvuyhtiöille jo 88 miljoonaa euroa. Sijoittajat saavat mahdollisuuden auttaa suomalaisia yrityksiä kasvamaan, kansainvälistymään ja vastaamaan uusiin haasteisiin. Sinä pääset työssäsi seuraamaan uusien suomalaisyritysten menestystarinoita.

 

Tarjoamme sinulle dynaamisen, yrittäjähenkisen toimintaympäristön, sekä avoimen ja hyväntuulisen työskentelyilmapiirin. Palkkasi koostuu kiinteästä osuudesta ja kannustavasta provisiosta.

 

Kysy lisätietoja tehtävästä johtaja Jouni Junkkilalta, puh. 045 891 2122. Parhaiten tavoitat hänet 29.8.2019. kello 14-16 tai 10.9. kello 10-12. Olemme iloisia saadessamme hakemuksesi ja CV:si viimeistään 30.9. osoitteella jouni.junkkila@springvest.fi. Käsittelemme hakemuksia kuitenkin jo hakuaikana, joten toimi nopeasti.

Growth Director /Advisor

 

jolla on halu työskennellä asiakkaan ja yrityksen parhaaksi.

Haemme Helsingin toimistoon sidonnaisasiamiestä

 

Rahoitusalan murros. Kasvuyhtiösijoittaminen tulee muuttumaan siitä, miten se tänä päivänä käsitetään. Me uskomme, että kaikilla sijoittajilla – pienillä ja suurilla – on oikeus kuulla omistusmahdollisuuksista Suomen lupaavimmissa kasvuyhtiöissä. Tule mukaan tiimiimme! 

 

Meillä sijoituspalvelua tehdään vastuullisesti.  Uskomme, että avoimuus on luottamuksen perusta. Opit pian tunnistamaan, ketkä palvelujamme tarvitsevat ja haluavat. Tavoitteena on aina pitkäaikainen, sitoutunut ja tyytyväinen asiakas. Me Springvestissä haluamme maksimoida yritysten mahdollisuudet kasvaa nopeammin ja sijoittajien mahdollisuudet saada tuottoa.

 

Tarjoamme laajaa vastuuta ja näytön paikkaa. Vastaat sijoitusmahdollisuuksien esittelystä sijoittaja-asiakkaillemme. Luot kontaktia potentiaalisiin ja nykyisiin sijoittajiin. Tuet asiakasmäärien ja myynnin kasvua. 

 

Haemme menestyksen ja kehittymisen nälkäistä tiimipeluria, jolle asiakaspalvelu on intohimo. Meillä työssä menestyminen vaatii kokemusta myyntityöstä ja sijoittaja-asiakkaiden neuvonnasta. Ymmärrät rahoitusalan, erityisesti kasvuyhtiösijoittamisen ja varainhoidon salat. Olet yrittäjähenkinen, tulosorientoitunut ja omaat erinomaiset ihmissuhdetaidot. Ihmisenä olet oma-aloitteinen ja hyväntuulinen. Haluat tehdä laadukasta vastuullista työtä, etkä pelkää oppia jatkuvasti uutta. 

 

Edellytämme korkeakoulututkintoa ja vähintään muutaman vuoden kokemusta vastaavasta tehtävästä. Kokemus sijoitusneuvojan työstä ja rahoitusalalta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle dynaamisen, yrittäjähenkisen toimintaympäristön, mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä sekä avoimen ja hyväntuulisen työskentelyilmapiirin. Springvestin nopea kasvu tarjoaa hyviä kehittymismahdollisuuksia.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Markus Tyrni, puh. 044 357 2007.

 

Onko tämä seuraava askel urallasi? Lähetä hakemus heti osoitteeseen info@springvest.fi.

_J8B0051.jpg
 
 

Springvest Oy on vuonna 2012 perustettu sijoituspalveluyritys. Haluamme demokratisoida sijoittamisen lupaavimpiin kasvuyhtiöihin. Rahoitusta hakeville yrityksille tarjoamme nopean ja joustavan kanavan hankkia liiketoimintaansa uutta pääomaa. Tarjoamme vain lupaavimpia yhtiöitä: samoista yhtiöistä hankimme meille itsellekin omistusta. Tarjottavat kasvuyhtiöosakkeet edustavat korkeaa tuottopotentiaalia, mutta riskien toteutuessa sijoittaja voi menettää sijoittamansa pääoman osittain tai kokonaan.