Illallismenun arvonta Sijoitus-Invest -messuilla Helsingissä

Terhi Vapola, Springvestin toimitusjohtaja, kertoo Sijoitus-Invest -messuilla Helsingissä, miksi kannattaa sijoittaa listaamattomiin kasvuyhtiöihin ja ETF-rahastoihin. Hän on Messukeskuksessa päälavalla torstaina kello 13.

Tapahtumassa valitaan parhaat yksityissijoittajat Yksityissijoittaja-kilpailussa. Kilpailussa äänestetään parasta suurta, keskisuurta ja pientä Helsingin pörssin päälistan yhtiötä. Lisäksi valitaan paras yhtiö First North -listalta. Pörssiyhtiön paneelikeskustelussa suomalaisjohtajat pohtivat, miltä Suomen osakemarkkinat näyttävät ulkopuolisen näkökulmasta. Aamutilaisuus käsittelee Markkinaraadissa ajankohtaisia talousaiheita. Tapahtuman iltatilaisuudessa torstaina puhutaan tekoälystä ja teknologiatrendeistä – miten nämä vaikuttavat sijoittamiseen?

Springvest on mukana Sijoitus-Invest -messuilla myös osastolla 22.-23.11.2018. Siellä kannattaa osallistua arvontaan, jossa voi voittaa illallismenun kahdelle. Ravintola Grön tarjoaa maukasta, modernia, kasvipainotteista ja inspiroivaa ruokaa. Illalliskortti on kahdelle ja sisältää neljän ruokalajin “Grön menun” suositusjuoineen. Ruoka on kausi- ja luomukeskeistä, ja keittiössä käytetään mahdollisimman paljon pohjoismaalaisia ja luonnon omia villituotteita.

Ravintolaäänestyksissä mainetta niittänyt Grön sai ensimmäisen Michelin-tähtensä vuonna 2018. Suomen Gastronominen seura valitsi vuonna 2017 Kampissa sijaitsevan Grönin Vuoden ravintolaksi.

Arvonnan säännöt

Osallistuminen arvontaan tapahtuu joko Springvestin messuosastolla Sijoitus-Invest -tapahtumassa tai muissa sijoittajatapaamisissa, sosiaalisessa mediassa tai digitaalisissa kampanjoissa antamalla yhteystiedot Springvestille ja samalla osallistuen arvontaan!

 

Arvonnan voittaja saa lahjakortin, jolla saa illallismenun kahdelle suositusjuomineen Ravintola Grönissä. Ravintola sijaitsee Kampissa, osoitteessa Albertinkatu 36, 00180 Helsinki.

Arvontaan voi osallistua 22.11.-16.12.2018 myös Springvestin verkkosivuilla springvest.fi lähettämällä yhteyspyynnön miltä tahansa sivulta. Esimerkiksi klikkaamalla tästä.

 

Arvonta toteutetaan 17.12.2018 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti voitosta.

Mahdollisen arpajaisveron maksaa Springvest Oy.

logo gron.jpeg