Myyntijohtajaksi nimitetty Markus Tyrni

Markus Tyrni on nimitetty Springvestin myynnistä vastaavaksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi.

Toimitusjohtaja Terhi Vapola toteaa, että myyntiorganisaation vahvistaminen on luonnollinen askel Springvestin kasvustrategiassa:

”Toimintamme ytimessä on hyvä asiakaspalvelu. Asiakkaidemme ansioista olemme nyt Suomen suurin osakepohjaisen joukkorahoituksen toimija. Markuksen nimitys vahvistaa sitoutumistamme asiakkaisiimme ja asiakaskunnan kasvattamiseen. Paalupaikalta on hieno jatkaa eteenpäin”.

Markus Tyrnin vastuulla on kasvuyhtiöliiketoiminnan myynnin johtaminen ja kasvattaminen. Springvest on tarjonnut vuodesta 2012 lähtien suomalaisille mahdollisuutta hajauttaa omia sijoituksiaan listaamattomien kasvuyhtiöiden osakkeisiin. Se on alansa suurin toimija listaamattomien kasvuyhtiöiden osakeanneissa.

Springvest on laajentanut toimintaansa varainhoitoon, se tarjoaa nyt myös riippumatonta sijoitusneuvontaa ja omaisuudenhoitoa. Markus Tyrni vastaa myös tämän uuden liiketoiminnan myynnin johtamisesta. Aiemmin vuodesta 2015 alkaen Markus Tyrni on toiminut sidonnaisasiamiehenä, hän on myös Springvestin osakas.

 

“Olen innoissani tästä mahdollisuudesta kehittää Springvestin tarinaa entisestään. Olemme saavuttaneet jo paljon ja pidän erityisesti siitä, että rahoittamamme kasvuyhtiöt tekevät usein liiketoimintaa, jolla parannetaan ihmisten elämänlaatua.”

 

”Suurin osa asiakkaidemme sijoituksista ei kuitenkaan ole korkeariskisessä kasvuyhtiösijoitussalkussa vaan muissa sijoitusinstrumenteissa tai pankkitileillä. Pystymme nyt tarjoamaan tähän osuuteen riippumatonta sijoitusneuvontaa ja omaisuudenhoitoa”, Markus Tyrni selittää.

 

Markus Tyrnillä on kotona vaimo ja pieni poika, hän on myös intohimoinen jalkapallon seuraaja.

 

markus tyrni verkko.jpg

Nimitysuutinen Markus Tyrni

Myyntijohtaja/ Head of Sales

Springvest Oy