Springvest tarjoaa riippumatonta sijoitusneuvontaa

 

Vuonna 2018 Springvestin liiketoiminta laajeni varainhoitoon. Springvest Oy Varainhoito tarjoaa asiakkailleen Mifid2-direktiivissä tarkoitettua riippumatonta sijoitusneuvontaa. Riippumaton sijoitusneuvonta edellyttää muun muassa laajaa sijoitustuotteiden valikoimaa useiden eri valmistajien valikoimasta.

 

Springvest Varainhoidossa tarjoamme asiakkaan kannalta parhaita sijoitusratkaisuja. Lain mukaan saamme ottaa vastaan palkkioita vain omilta asiakkailtamme. Tällä varmistamme, että toimintaamme ohjaa asiakkaan paras intressi eikä esimerkiksi sijoitustuotteiden valmistajilta saadut palkkiot.

 

Sijoituspalvelussamme käytämme edullisia, läpinäkyviä ja laadukkaita ratkaisuja. Valintamme ulottuvat sekä sijoitustuotteiden valmistajiin että arvopaperien välittämistä ja säilyttämistä tarjoaviin palveluntarjoajiin. Sijoitusstrategiamme mukaisesti sijoitamme maailmanlaajuisesti jälkimarkkinakelpoisiin, listattuihin osake- ja korkosijoituksiin.

 

Lisätietoja