Riippumatonta sijoitusneuvontaa ja omaisuudenhoitoa

 

Springvest Oy varainhoito tarjoaa asiakkailleen Mifid2-direktiivissä tarkoitettua riippumatonta sijoitusneuvontaa ja omaisuudenhoitoa. Riippumaton sijoitusneuvonta edellyttää laajaa sijoitustuotteiden valikoimaa useiden eri valmistajien valikoimasta. Otamme vastaan palkkioita vain omilta asiakkailtamme. Tällä varmistamme, että toimintaamme ohjaa asiakkaan paras intressi eikä esimerkiksi sijoitustuotteiden valmistajilta saadut palkkiot.
 

Sijoituspalvelussamme käytämme edullisia, läpinäkyviä ja laadukkaita ratkaisuja. Valintamme ulottuvat sekä sijoitustuotteiden valmistajiin että arvopaperien välittämistä ja säilyttämistä tarjoaviin palveluntarjoajiin. Sijoitusstrategiamme mukaisesti sijoitamme maailmanlaajuisesti jälkimarkkinakelpoisiin, listattuihin osake- ja korkosijoituksiin.

Kaikki asiakassalkut toteutetaan edullisimmilla ETF-rahastoilla. ETF-rahastojen juoksevat kulut ovat keskimäärin 91 % edullisempia kuin vastaavien sijoitusrahastojen juoksevat kulut.*

* Koko maailman osakemarkkinoihin sijoittavan ETF-rahastosalkun juoksevat kulut 0,13 % verrattuna Suomeen rekisteröityjen osakkeisiin sijoittavien sijoitusrahastojen keskimääräiset juoksevat kulut 1,45 %.  Lähde: Morningstar, Springvest varainhoito

* Koko maailman osakemarkkinoihin sijoittavan ETF-rahastosalkun juoksevat kulut 0,13 % verrattuna Suomeen rekisteröityjen osakkeisiin sijoittavien sijoitusrahastojen keskimääräiset juoksevat kulut 1,45 %.

Lähde: Morningstar, Springvest varainhoito

Springvest Varainhoidon sijoitusneuvojan lupaus on:

 

  • Toimin asiakkaan parhaan intressin mukaisesti

  • Toimin lojaalisti asiakasta kohtaan

  • Toimin harkiten

  • Vältän eturistiriitoja

  • Raportoin asiakkaalle kaikki merkittävät faktat

  • Kontrolloin sijoitustoiminnan kuluja

 

 

Kiinnostuitko?

 

Tervetuloa kuulemaan lisää tavastamme sijoittaa ja suunnitella asiakkaidemme taloudellista tulevaisuutta!

Ota yhteyttä omaan asiamieheesi, yhteystiedot löydät täältätai voit jättää yhteyspyynnön, jolloin me olemme yhteydessä sinuun lähipäivinä.

Mahdollisesti parhaat neuvot rahastosijoittamiseen ja ETF-rahastoihin saat riippumattomalta sijoitusneuvojalta. Mutta mitä riippumaton sijoitusneuvonta tarkoittaa? Katso videolta, Springvest Oy Varainhoidon Petri Karhapää kertoo sinulle!

Petri Karhapää on kokenut ja arvostettu sijoitusalan ammattilainen. Uransa aikana hän on työskennellyt monipuolisesti pörssiyritysten rahoitusriskien hallintatehtävissä, johtavien suomalaisten eläkesäätiöiden ja -kassojen eri sijoitustoiminnoissa sekä varakkaiden yksityishenkilöiden salkunhoidossa. Petri on intohimoinen riippumattoman, kustannustehokkaan ja läpinäkyvän varainhoidon puolestapuhuja. Työajan ulkopuolella Petri on aviomies, kahden lapsen isä ja innokas salibandyn harrastaja Helsingin Lauttasaaresta.

Petri Karhapää.jpg